Diari Més

Successos

El conductor d'un tractor resulta ferit en xocar amb una furgoneta a la C-14 a Solivella

L'home ha estat evacuat al Pius Hospital de Valls amb pronòstic menys greu

Imatge del xoc entre una furgoneta i un tractor a la C-14 a Solivella.

El conductor d'un tractor resulta ferit en xocar amb una furgoneta a la C-14 a SolivellaBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha resultat ferit, avui dilluns 6 de maig, en un xoc amb un tractor i una furgoneta implicats a la C-14, al terme municipal de Solivella. L'afectat ha estat evacuat amb pronòstic menys greu al Pius Hospital de Valls.

L'accident s'ha produït a les 11.13h al quilòmetre 41 de la C-14, a l'alçada de Solivella i en sentit Lleida, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, un tractor i una furgoneta han patit una col·lisió. Com a conseqüència, el conductor del vehicle agrícola ha resultat ferit menys greu.

Fins al lloc s'ha traslladat una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha evacuat l'afectat al Pius Hospital de Valls. També hi han acudit els Mossos d'Esquadra i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han procedit a fer neteja de la calçada per una taca d'oli.

Pel que fa a l'afectació viària, l'accident ha obligat a donar pas alternatiu als vehicles que circulen per aquest punt de la carretera. El trànsit s'ha normalitzat cap a les 14h.

tracking