Diari Més

Turisme

Vandellòs, Tivissa i Pratdip creen la ruta de senderisme 'Camí de Mestral'

Està formada per quatre etapes que combinen mar i muntanya amb panoràmiques infinites al territori

La ruta proposada

Vandellòs, Tivissa i Pratdip creen la ruta de senderisme 'Camí de Mestral'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip s'han unit per promocionar-se sota la marca turística Terres de Mestral amb una ruta de senderisme formada per quatre etapes que recorre el territori,Camí de Mestral. Aquesta «ofereix una espectacular combinació de mar i muntanya amb panoràmiques infinites al territori, una zona de petits pobles d’interior i de costa que conserven l’essència d’una ruralitat ben viva», segons ha explicat la coordinadora de la mancomunitat que aplega els tres municipis (MIDIT), Izaskun Cendegui.

És una ruta de mitja muntanya de 67,5 km, sense grans dificultats tècniques, però poc apta per al principiant ja que, a la llargada d’algunes excursions (complexitat o durada), s’hi afegeix un desnivell positiu acumulat i un terreny amb pendent en algun tram de la ruta.

Els visitants de la zona poden optar per fer la ruta completa de 4 dies per gaudir de tot el recorregut.No obstant això, també es pot fer el recorregut en dos caps de setmana o bé escollir la opció Premium per aquells que només vulguin una base on allotjar-se i que sigui un hotel amb encant. També hi ha l’opció Free + welcome pack, per als que vulguin adquirir el paquet de benvinguda, amb els tracks dels recorreguts, el material divulgatiu i un obsequi inclòs, per descobrir la ruta per lliure.

El preu varia en funció de l’opció escollida i de les diverses modalitats d’allotjament i de si es tria fer la ruta amb guia o sense, com s’informa en la pàgina web www.terresdemestral.cat.

Aquesta iniciativa està promoguda per la MIDIT amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i pel Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, en el marc de la línia de subvenció de projectes innovadors i experimentals.

tracking