Diari Més

Societat

La festa més solidària de 'Posa't la Gorra' torna el 8 de juny

El disseny d'enguany ha anat a càrrec d’Ágatha Ruiz de la Prada

Imatge de festa de

La festa més solidària de 'Posa't la Gorra' torna el 8 de junyPosa't la Gorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya Posa’t la Gorra d'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) celebra aquest 2019 el seu 17è aniversari el proper 8 de juny. Aquest festa solidària, que es fa a PortAventura Park, recapta fons pels infants i adolescents amb càncer.

El disseny de la gorra d'enguany ha anat a càrrec d’Ágatha Ruiz de la Prada, que ha creat una gorra amb un fort impacte visual gràcies a la vivacitat dels seus colors.

La campanya Posa’t la Gorra! és la font principal de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme i garantir-ne la gratuïtat per a totes les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

L'acte central de la festaserà la lectura del manifest a càrrec dels nens i nenes de l’AFANOC a les 13.00h a l'escenari principal situat a la Plaça de la Xina, acompanyats per les autoritats assistents.

Els diners recaptats amb la venda de les gorres van destinats als infants i adolescents amb càncer i a les seves famílies. Concretament s’inverteixen a millorar les seves condicions a l’hospital donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa on AFANOC Tarragona acull gratuïtament les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills rebin tractament als hospitals de referència.

Lagorra solidària i l'entrada al parc es pot adquirir per 21 euros a les oficines d'AFANOC Tarragona, Lleida i Barcelona, als punts de venda oficialsiapartir del 14 de maig al web del Posa’t la Gorra!.

tracking