Diari Més

Successos

Crema el menjador i una habitació d'una casa de dues plantes a Coma-ruga

En el moment de l'incendi no hi havia ningú a l'interior

Imagen de archivo de Bombers de la Generalitat.

Imagen de archivo de Bombers de la Generalitat.Bombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat van actuar, el vespre d'ahir dimarts 30 d'abril, en l'extinció d'un incendi originat en una casa de dues plantes a Coma-ruga, al Vendrell. El foc va cremar el menjador i una habitació del domicili però no va provocar cap ferit, ja que sortosament la casa estava buida en el moment en què es va produir l'incendi. Tot apunta que es tracta d'una casa ocupada.

L'avís per aquest succés es va donar a les 21.10h del vespre, quan es va alertar al 112 que hi havia un incendi actiu en un habitatge de dues plantes del carrer Mare Nostrum de Coma-ruga. El foc va cremar el menjador, situat a la planta baixa, i una habitació de la primera planta. En aquells moments no hi havia ningú a l'interior de la casa i no s'han hagut de lamentar danys personals.

Fins al lloc s'hi van traslladar un total de sis vehicles terrestres dels Bombers, els quals van treballar en les tasques d'extinció del foc durant prop d'una hora. També hi va acudir la Policia Local del Vendrell i dues ambulàncies del SEM, que finalment no van haver de fer cap assistència mèdica, segons han apuntat fons sanitàries.

Una calcinada als Pallaresos i contenidors incendiats al Vendrell i Reus

Per altra banda, durant la matinada d'aquest dimecres ha cremat totalment una furgoneta als Pallaresos. Els fets s'han produït a les 3.10h en un aparcament de terra situat als marges de la TP-2131, al punt quilomètric 5. Una dotació dels Bombers ha treballat en aquest servei.

Per últim, els Bombers també s'han activat per apagar dos focs en dos contenidors, un a Reus i un altre al Vendrell. A Reus el contenidor ha cremat a les 3.40h al carrer de Sant Antoni Maria Claret i el foc també ha afectat el cablejat elèctric sense provocar cap persona ferida. Al Vendrell, els fets s'han produït a les 6.10h a Ramón y Cajal. En tots dos casos també hi ha actuat una dotació del cos.

tracking