Diari Més

Una cinquantena d'establiments participaran en el 7è Dtapes de Torredembarra

L’esdeveniment gastronòmic se celebrarà del 10 al 26 de maig

L'esdeveniment, que ha comptat amb una gran assistència de públic, ha servit per promocionar la restauració del municipi.

Més de 17.000 tapes servides al DTapes per TorredembarraAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jornada gastronòmica Dtapes de Torredemabrra arribarà a la seva 7a edició del 20 al 26 de maig. Un total de 49 establiments del municipi participaran en aquesta ruta de tapes, en la qual es podrà degustar un platet acompanyat d’una beguda per un preu de 2,5 euros. L’organització va a càrrec de les regidories de Turisme, i de Comerç, Indústria i Activitats.

Enguany es tornaran a fer diversos sorteigs per tal d’incentivar la participació. Aquells qui obtinguin un mínim de 10 tapes i segells diferents podran votar la millor tapa i participar en els diferents sortejos: lots de productes cosmètics Maystar, sortides amb catamarà i marxandatge de la Regidoria de Turisme. Per participar-hi cal emplenar la butlleta de participació i dipositar-la juntament amb els segells corresponents a l’urna o bústia que es trobarà a la Regidoria de Turisme o a cada un dels 49 establiments participants. La data límit per entregar les butlletes serà el 31 de maig, a les 13h. El sorteig tindrà lloc el 7 de juny.

Tota la informació relacionada amb l’esdeveniment es pot trobar a la pàgina web de Turisme.

tracking