Diari Més

Joan Maria Sardà opta a la reelecció a La Pobla de Mafumet

La candidatura, integrada per 5 dones i 6 homes, renova els seus integrants en un 50%

Joan Maria Sardà és alcalde a La Pobla des del 1995.

Joan Maria Sardà opta a la reelecció a La Pobla de MafumetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Maria Sardà liderarà un cop més una candidatura a les eleccions municipals de La Pobla de Mafumet. Sardà lidera el municipi des del 1995 amb majoria absoluta i optarà novament a la reelecció sota la nomenclaturaUnits amb Sardà per La Pobla.

La candidatura de cara a les eleccions del 26 de maig està integrada per 5 dones i 6 homes. Així, renova els seus integrants en un 50%, respecte de la que va liderar en els comicis del 2015, ja quealguns dels actuals membres de l’equip de govern municipal han decidit fer un pas al costat per deixar pas a noves incorporacions. Fruit d’aquesta decisió, cinc dels deu primers membres de la llista liderada per Joan Maria Sardà són noves incorporacions.

Entre les fites destacades de la seva trajectòria al capdavant de la corporació municipal hi destaquen la planificació i creació d’equipaments per absorbir les necessitats d’una població creixent que, en la darrera dècada, ha duplicat el nombre d’habitants fins arribar als pràcticament 4.000 residents.

Així mateix, també ha renovat, millorat i ampliat el mapa d’equipaments educatius, lúdics i esportius i ha apostat per les polítiques socials. El Casal Cultural, el mercat municipal, el tanatori municipal, el Complex Esportiu Municipal, la nova Casa de la Vila, la creació de diversos espais de lleure infantil, l’Escola i les llars d’infants, el Casal de la Gent Gran, l’impuls de la vida associativa, el foment de la formació a tots els nivells o la presència internacional de La Pobla com a seu futbolística dels Jocs Mediterranis són només algunes de les fites remarcables durant la legislatura.

tracking