Diari Més

Lleure

Centenars de nens de Cambrils i Reus ballen en el Dia de la Dansa

Els participants van acostar la dansa al públic amb actuacions al Mercadal i el Parc del Pinaret

A Reus, els participants van seguir les indicacions que els monitors els feien des d'una tarima.

Centenars de nens de Cambrils i Reus ballen en el Dia de la DansaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Mercadal de la ciutat de Reus i el Parc del Pinaret del municipi de Cambrils van ser els escenaris ahir on centenars d’alumnes de diverses escoles d’ambdós municipis van ballar per celebrar el Dia Internacional de la Dansa.

A la plaça Mercadal, l’actuació de dansa va anar a càrrec dels alumnes de la coordinadora (Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis, Escola de Dansa del Centre i Escola de Dansa Núria Díez, escoles autoritzades pel Departament d’Ensenyament) i amb la participació dels alumnes dels instituts Gaudí, Domènech i Montaner, Pi del Burgar, Gabriel i Ferrater, Salvador Vilaseca, Baix Camp i Col·legi Sant Josep. Els alumnes van seguir les indicacions dels monitors i van ballar conjuntament i van fer una exhibició oberta del projecte Tots Dansen. Durant l’acte es va fer la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa.

A Cambrils, diverses escoles van participar en l’acte del Parc del Pinaret organitzat per l’Ajuntament amb el Centre de Dansa Cambrils, l’Estudi Gisele i l’Associació Vital Esport. L’objectiu de la diada d’ahir a Cambrils fou el d’aproximar la dansa al públic en general. Enguany, d’altra banda, les escoles participants van voler convertir la celebració en una festa inclusiva on tothom tingués cabuda. Per aquest motiu s’hi van afegir al festival l’Escola Crea’t, l’Associació Amics de les Sardanes de Cambrils, el grup ball country No pot ser, Dreams Dance i Basic Escola de ball. L’alumnat de cada centre o formació va interpretar diversos números de dansa i l’esdeveniment va finalitzar amb una actuació final en la qual tothom va poder participar.

tracking