Diari Més

Vuit nous agents s'incorporen a la Policia Local de Vila-seca

Sis agents més s’incorporaran l’1 de juny com a policies de platja

Els nous agents i els comandaments de la Policia Local de Vila-seca.

Els nous agents i els comandaments de la Policia Local de Vila-seca.Ajuntament de Vila-seca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de vuit nous agents s’han incorporat, recentment, al cos de la Policia Local de Vila-seca. Amb l’adhesió d’aquests sis homes i dues dones, que ja han estrenat el nou uniforme oficial de les policies locals de Catalunya, la policia del municipi passa a tenir 41 agents.

Per altra banda, el proper 1 de juny s’incorporaran els tradicionals policies de platja. Seran sis agents més que estaran en servei al nucli de la Pineda, concretament al passeig i a la platja de la Pineda.

Cal recordar també que juntament amb la recent ampliació de la plantilla de la Policia Local, la darrera Junta Local de Seguretat va donar conformitat al reconeixement oficial de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Vila-seca, una entitat amb tasques de suport en matèria de protecció civil al municipi i de la qual en poden formar part voluntaris que hagin superat els cursos de capacitació.

Els nous agents i els comandaments de la Policia Local de Vila-seca van realitzar la seva fotografia oficial de presentació a la Pineda.

tracking