Diari Més

Societat

Recullen el fons bibliogràfic de la historiadora Montserrat Duch en un llibre

La presentació s'ha fet aquest dilluns a l'Institut de Constantí

Presentació de la publicació 'Treballs d'Història' a Constantí.

Recullen el fons bibliogràfic de la historiadora Montserrat Duch en un llibreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut de Constantí ha acollit la presentació del llibreTreballs d’Història de Montserrat Duch. La publicació és unabibliografia editada per l’Ajuntament de Constantí que recull tot el fons bibliogràfic que la Doctora en Història i Catedràtica d’Història Contemporània va cedir al Consistori a principis de l’any 2017.

La seva publicació permetrà la seva consulta per part dels estudiants de l’Institut del municipi o aficionats a la història en general.

Ara s’ha presentat aquesta bibliografia per referenciar totes les monografies o capítols de monografia amb autoria de Montserrat Duch i publicades fins el 2018. La publicació destaca el gruix de les principals publicacions de la historiadora constantinenca, fent especial menció a totes a aquelles obres que es poden consultar al 'Fons Montserrat Duch i Plana' de la Biblioteca Municipal.

En l’acte de presentació han assistit prop d’uns quaranta alumnes de Batxillerat i el professorat del Departament d’Història de l’Institut: la pròpia Montserrat Duch; la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny; i la directora de la Biblioteca municipal, Vanesa Gutiérrez. Durant l’acte, s’ha fet també una xerrada sobre la II República.

tracking