Diari Més

El 'top manta' comença la temporada amb una forta presència de venedors

El bon temps i la presència de turistes ha multiplicat el nombre de manters al passeig marítim de Cambrils, en el límit amb Salou

Imatge del passeig de Cambrils.

El 'top manta' comença la temporada amb una forta presència de venedorsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arribada del bon temps i un cap de setmana amb temperatures altes han propiciat, un any més, que la presència de venedors del top manta es multipliqui exponencialment al passeig marítim de Cambrils, just al límit de terme municipal amb Salou. La visible presència de patrulles de la Guàrdia Urbana no ha evitat que els venedors de productes falsificats despleguin els seus productes ocupant bona part del passeig. Tot plegat ha començat a provocar les queixes de molts vianants i veïns i, especialment, de les persones que circulen en bicicleta pel carril bici, que ha quedat envaït per transeünts que no poden circular pel passeig per la presència dels venedors.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Cambrils està explorant la possibilitat de contractar vigilància privada per controlar la compra-venda a top manta, recollint així la petició feta per la Unió de Botiguers de Cambrils, la qual ha demanat mesures per acabar amb aquest fenomen en la mesura del possible abans que comenci la present temporada turística.

tracking