Diari Més

El restaurant Voramar guanya la ruta 'La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla'

És el tercer cop que la xef de l'establiment aconsegueix el premi

La xef Sara Nicolás ha rebut aquest matí el premi sobre 'El joc de la Xoixeta'.

El restaurant Voramar guanya la ruta 'La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tapa del restaurant Voramar ha estat la mésvotada pels comensals en la 4a edició de la ruta gastronòmica 'La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla'. La proposta guanyadora portava com a nom 'El joc de la Xoixeta' i era un melós de carxofa fumada a baixa temperatura i bacallà confitat amb l’escuma del seu pil pil i pols de romesco.

La xef Sara Nicolás ha rebut el guardó de mans de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, el regidor de Comerç i Turisme, Jaume Sánchez, i la mateixa Xoixeta, la bruixa protagonista de la ruta de tapes. És la tercera vegada que Nicolás aconsegueix el reconeixement després de fer-ho en la primera i tercera edicions.

En tres setmanes de mostra, fora de la Setmana Santa, s'han repartit un total de 6.800 racions entre els 20 bars i restaurants participants. La mitjana de tapes servides per establiment ha estat de 350 racions amb un volum total de negoci de 19.000 euros.

Els 20 establiments que hi ha participat han estat Voramar Cal Vitali, Maritime Beach Club, Hotel Yola El tiberi, La taberna del Quatre, La toque, Les bruixes, Solocomo, K la yaya, Gastrobar Faristol, Hotel Oreneta, El mercadet, La Violeta, La Terracita de Elena, El Pozo, El Bruixot, Ares Pastisseria, La taverna del mar, Altafulla Lounge, Ca l’Anna i el Samuel i el Bolero. La mostra està organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració d’Estrella Damm, i el Consorci Turístic del Baix Gaià.

tracking