Diari Més

Turisme

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig tornaran a compartir trenet turístic

Els consistoris han signat un conveni de col·laboració per tercera vegada per coordinar el servei

Imatge de l'acte de la signatura de la renovació del conveni per a convertir el trenet turístic entre Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig del Camp.

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig tornaran a compartir trenet turísticCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, i el de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, han renovat el conveni de col·laboració per compartir el trenet turístic de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. El trenet farà aquest estiu el recorregut per les poblacions de l’Hospitalet de l’Infant i Miami Platja, igual que va fer durant la Setmana Santa. Aquesta acció conjunta i coordinada servirà per «potenciar la imatge de territori, afegir un atractiu turístic a les dues poblacions i dinamitzar el comerç local d’ambdós municipis», segons han remarcat els batlles.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, com a propietari del trenet, es farà càrrec de totes les despeses que es desprenen del seu funcionament i obtindrà el 100% dels ingressos corresponents a la venda dels tiquets i als anuncis de publicitat. Per la seva banda, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp aportarà 5.500 euros, en concepte de col·laboració, promoció i publicitat del trenet turístic.

En el conveni també s’estableix que els dos municipis finançaran al 50% els costos del material gràfic específic que s’editi per promocionar el trenet i del marxandatge que es realitzi per lliurar als usuaris; i que cada municipi es farà càrrec dels costos de senyalització emplaçada als seus termes i de la retolació del trenet amb els seus respectius logotips.

Aquest estiu, el servei de trenet turístic s’oferirà del 22 de juny a l’11 de setembre (ambdós inclosos), a un preu de 2 euros per als majors de 10 anys i d’1 euro per a persones d’entre 4 i 10 anys. Per als menors de 4 anys serà gratuït.

Aquesta és la tercera vegada que els dos alcaldes signen aquest conveni de col·laboració amb el qual volen «generar sinergies entre els dos municipis, que tenen unes característiques molt similars i que només estan separats pel riu Llastres», tal com han assenyalat els dos alcaldes, acompanyats per les regidores de Turisme -Elidia López, en el cas de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant; i Yolanda Pérez, en el cas de Mont-roig del Camp-.

tracking