Diari Més

La Terrafira del Morell programa una trentena d'activitats en la seva 2a edició

La mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del municipi tindrà lloc del 3 al 5 de maig i comptarà amb una seixantena d’expositors

Primera edició del Terrafira, celebrat al Morell.

Terrafira al MorellOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell ja ho té tot a punt per celebrar la Terrafira, la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats que tindrà lloc del 3 al 5 de maig. Enguany és la segona edició d’aquest esdeveniment, que aquest cop comptarà amb una seixantena d’expositors que mostraran els seus productes i activitats als visitants.

Un dia abans que s’obri la mostra, dijous, 2 de maig, ja hi haurà activitats amb la inauguració de l’exposició Martí Montserrat Serramont (1906-1990), que tindrà lloc a les 19h a la sala d’actes de l’Ajuntament. Seguidament, al jardí de l’Ajuntament, l’espai gastronòmic de la Terrafira, hi haurà el concert Històries de l’avi, a càrrec de Núria Esquius. I per finalitzar la jornada, a les 20.30h i al Teatre-Auditori, Cel Net ha organitzat una projecció del documental La Vall del Francolí, l’alè del Camp.

Divendres, en el marc de la Terrafira, se celebrarà el Dia Internacional de la Dansa, a les

18.30h a la Rambla Joan Maragall. A les 20h es farà la benvinguda i tret de sortida a la mostra, amb l’espectacle itinerant La Dinamo, i a les 22h hi haurà Nit de músics locals a l’espai gastronòmic, amb Punt i Coma i Rock in Side.

Dissabte tindrà lloc un Vermut Rumberu amb Vergüenza Ajena, a les 13h a l’espai gastronòmic, així com una xocolatada solidària organitzada per Hol·la Genís, l’espectacle musical The Swing Girls i el concert d’Èric Vinaixa.

Per últim, el diumenge hi haurà la trobada de vehicles clàssics, descapotables i de competició durant tot el matí; celebració del 40è aniversari de l’Embruix a les 12.30 hores; concert familiar amb el grup Belluga i, per posar el punt final, concert de Joan Masdéu, amb el seu nou disc, Innocents.

Al llarg de les tres jornades de fira hi haurà tastos d’avellanes, d’oli i de vermut, a càrrec de Ca Rosset, Mas Montseny i Vermut Yzaguirre; concurs de triples, 3x3 i circuit d’habilitats organitzat pel Club Bàsquet Morell; tallers preparats des de la llar d’infants i la seva AMPA; un taller de memòria a càrrec del Centre de Serveis per a la Gent Gran; o un microtaller i tast de cuina silvestre fet per La Silvestrina.

Cal destacar que a més d'artesans, restauradors i comerciants, la Terrafira enguany inclou per primer cop entitats, associacions i clubs esportius locals.

tracking