Diari Més

La Junta Electoral obliga a canviar de nom la candidatura de Pere Granados

Al·lega que Units per Salou (UPS-Junts) es pot confondre amb una altra candidatura al municipi que presenta un nom semblant: Unidos Salou Costa Dorada (Unidos Salou)

Pere Granados amb el lema de la campanya 'Una proposta per sumar'.

Pere Granados aposta per una candidatura «oberta a tothom» i que tingui com a objectiu únic SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidatura Units per Salou (UPS-Junts),encapçalada per Pere Granados, actual alcalde de Salou, a les eleccions municipals del 26-M haurà de canviar de nom. Així li ho ha notificat la Junta Electoral de Tarragona tot al·legant que el seu nom pot crear confusió amb el d'una altra candidatura que es presenta al municipi: Unidos Salou Costa Dorada (Unidos Salou). La candidatura de Granados té 48 hores per canviar la seva denominació.

Unidos Salou va presentar un escrit ahir 25 d'abril a la Junta Electoral de Tarragona posant de manifest la confusió que pot generar entre els electors la denominació coincident de la seva candidatura amb la de Pere Granados Units per Salou (UPS-Junts) i sol·licitant que aquesta última utilitzi una denominació diferent.

Arran d'això, la Junta Electoral de zona ha resolt que cal que Units per Salou (UPS-Junts) ha de canviar de nom, ja que considera que sí que es pot generar una confusió i l'altra candidatura és anterior. Segons s'exposa, té un termini de 48 hores per canviar de denominació.

Al·legacions

La formació de Pere Granados, per la seva banda, presentarà al·legacions per la decisió de la Junta Electoral, ja que considera que «la denominació Units per Salou no presenta cap coincidència suficient com per poder conduir a equívocs i confusió».

En cas que les al·legacions no es tinguin en compte, la formació escollirà una nova nomenclatura «que mantingui el concepte d’unió i d’unitat de persones».

tracking