Diari Més

L'hotel de la plaça del Pòsit de Cambrils es començarà a construir passat l'estiu

L’empresa propietària del solar s’ha compromès ha endarrerir uns metres les tanques i a ornamentar el perímetre mentre no comencin les obres

L'alcaldessa del municipi, Camí Mendoza; el regidor d'Urbanisme, Joan Maria Artigau, i el propietari de Natarent Cambrils SL, Anatoly Popelyushko.

L'alcaldessa del municipi, Camí Mendoza; el regidor d'Urbanisme, Joan Maria Artigau, i el propietari de Natarent Cambrils SL, Anatoly Popelyushko.Ajuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’hotel de quatre estrelles de la plaça del Pòsit de Cambrils començarà a construir-se després de l’estiu. Així ho han anunciat l’alcaldessa del municipi, Camí Mendoza; el regidor d’Urbanisme, Joan Maria Artigau, i el propietari de Natarent Cambrils SL, Anatoly Popelyushko, els quals han anunciat aquest dijous la solució per desencallar la construcció d’aquest establiment i el compromís de l’empresa propietària d’ordenar, dignificar i ornamentar tot el tancament perimetral de l’obra per donar una imatge més endreçada i neta de la plaça.

Les obres s’iniciaran a partir del 15 de setembre, que és quan ho permet la normativa municipal que prohibeix els moviments de terres i construcció d’estructures durant la temporada turística més intensa. El termini d’execució de les obres és de 18 mesos.

Per fer viable la construcció de l’hotel sense haver de reforçar els pilars dels soterranis que han de suportar el pes de l’hotel, el gabinet Èlix està treballant en la modificació substancial del projecte, reduint una planta de l’edifici i alleugerint alguns tipus i paràmetres estructurals. D’aquesta manera, se supera un dels principals obstacles que han endarrerit l’obra.

Mentre no comencin les obres, l’empresa propietària del solar enretirarà uns metres les tanques per deixar més espai lliure a la plaça i netejarà i ornamentarà el tancament perimetral per donar una imatge més endreçada i amable d’aquest cèntric emplaçament de la zona del port durant l’estiu, actuació que es farà a petició de l’Ajuntament.

tracking