Diari Més

Política

Consulta totes les llistes electorals de la província de Tarragona

En els documents annexos podràs saber qui són tots els alcaldables dels municipis de Tarragona

Un ciutadà diposita un vot en una urna

Consulta totes les llistes electorals de la província de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les eleccions municipals del 26 de maig ja escalfen motors i tots els alcaldables han iniciat la seva cursa particular per a governar en els seus respectius municipis.

Aquí pots consultar totes les llistes de la Zona de Tarragona, Reus, Vendrell, Valls i Tortosa.

Són moltes les candidatures que s'han presentat en els diversos municipis de la província de Tarragona. A la capital, per exemple, s'hi presenten dotze formacions: Assemblea per Tarragona (A per TGN), PSC-CP, CUP, ERC-MES-AM, Junts, Cs, En Comú Podem, PACMA, VOX, PP, Ara i Centrats.

A Reus, igual que a Tarragona, es presenten dotze partits:

ERC, PSC, Ara, dCIDE, Reus per la República, CUP, EVR, Cs, JxCAT, En Comú Podem Reus-En Comú Guanyem, VOX i PP.

A Cambrils, es presenten ERC, PSC, Ara Decidim Nosaltres, Primàries, NMC, CUP, Junts per Cambrils, Alternativa Mediterránea, Cs, Assemblea de Cambrils-En Comú Guanyem, Podemos i PP. Dotze també.

A la circumscripció de Salou, també són dotze els partits que opten a l'alcaldia: PSC, Fem Salou Fem República, ERC, Units per Salou, Cs, Assemblea per Tarragona-Salou, VOX, Unidos Salou, PP, Podemos, Treballant Per Salou i Salou X Salou Centrats.

Vuit formacions opten a l'alcaldia a Vila-seca: PSC, Decidim Vila-seca, Vila-seca en Comú, Tercera Edad en Acción, Vila-seca Segura, Cs, PP, Tot per Vila-seca.

A la Pobla de Mafumet són cinc els partits que s'han presentat, com són Units amb Sardà per la Pobla, PSC, ERC, Cs i PP.

Un més, sis, opten a l'alcaldia del Morell: PSC, Compartim-Acord Municipal, Junts, Ara, Cs i PP.

A Calafell s'han presentat ERC, PSC, Primàries Calafell, Cs, Amunt, Unió Alternativa Municipal, En Comú Podem, PP, Centrats, Amunt Calafell i Sumem + Junts, onze en total.

El que més, el Vendrell

De tots els grans municipis de la província de Tarragona, el Vendrell és el que més candidatures té de cara a les municipals. En total, són tretze les formacions polítiques que opten a l'alcaldia: Som Identitaris, Pel Vendrell, ERC, PSC, Ara, Cs, AVP-FIC, Junts pel Vendrell, PP, Centrats, VOX, Izquierda en Positivo i Podemos.

Set partits opten a l'alcaldia a Valls, com són Podemos, ERC, CUP, PSC, Junts Per Valls, Cs i PP.

Un total d'onze candidatures hi ha a Torredembarra: Podemos, ERC, PSC, Cs, Amunt, ABG, En Comú Guanyem, Ara, Junts per Catalunya, PP i Guanyem Torredembarra.

Pel que fa a Altafulla, opten a l'alcaldia vuit formacions: ERC, Candidatura de Progrés, Ara Altafulla, Cs, Junts per Altafulla, CUP, En Comú Guanyem i PP.

Error en el nom del grup municipal del PSC a Falset

Segons ha pogut saber el Diari Més, hi ha hagut un error en la publicació del nom del partit socialista de Falset al BOE. Així, on hi diu Partit dels Socialistes de Catalunya Candidatura de Progrés (Falset Pot Més-CP) hi hauria de dir Falset Pot Més-Candidatura de Progrés (Falset Pot Més-CP). És per això que el partit ha demanat a la Junta Electoral de la Zona de Reus rectifiqui aquesta errada.

tracking