Diari Més

Costa

Denuncien que el pis que va provocar un incendi a Salou torna a estar ocupat

Tres propietaris del número 5 del carrer del Camí de la Torre afirmen que han vist llum a l’immoble i que podrien haver tornar a ‘enganxar’ a la llum

El número 5 del Camí de la Torre de Salou.

Denuncien que el pis que va provocar un incendi a Salou torna a estar ocupatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres propietaris de l’edifici ubicat al número 5 del carrer Camí de la Torre de Salou van presentar una denúncia al jutjat de guàrdia el passat divendres perquè sospiten que han tornat a ocupar el pis que es va enganxar al subministrament elèctric general, la qual cosa va provocar un incendi al bloc. Els veïns afirmen que hi torna a haver llum a l’interior de l’immoble, tot i que el pis havia estat buit durant molt de temps, sobretot després de l’incendi de finals del mes de gener.

«Només hi ha vuit comptadors i hi ha nou pisos. Un dels comptadors és de la comunitat, així que creiem que s’han tornat a enganxar al subministrament elèctric», explica la veïna H.K. i una de les propietàries que va presentar la denúncia. El pis ocupat pertany a una entitat bancària. Segons H.K., han denunciat la propietat per frau elèctric.

Els veïns del número 5 del Camí de la Torre de Cambrils temen que es torni a repetir una situació semblant a la que es va produir a finals de gener. Aleshores, l’ocupa del pis en qüestió es va connectar al subministrament elèctric de la xarxa general des del comptador del bloc i va provocar un incendi que podria haver estat tràgic, tenint en compte que l’edifici, que té certa antiguitat, té una sola porta per entrar i sortir. Els bombers el van sufocar a temps, però la comunitat va haver d’estar sense llum durant moltes hores.

Segons H.K., la propietat del pis ocupat va canviar el pany. «Però sembla que l’han canviat per entrar per un d’igual per a no cridar l’atenció. Es nota que està manipulat», assegura.

Els propietaris d’aquest bloc denuncien la seva impotència. El pis esmentat no és l’únic ocupat. Una família hi viu en aquesta situació també a la primera planta.

tracking