Diari Més

Trànsit

Diversos accidents compliquen l'operació tornada

En un dels casos hi havia 25 quilòmetres de cua

El passeig marítim de Cambrils, ahir, en el darrer dia de les vacances de Setmana Santa.

Diversos accidents compliquen l'operació tornadaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un accident múltiple a l’AP-7 a l’altura de Roda de Berà i un altre a l’A-2 al seu pas per Esparreguera causaven retencions aquest dilluns a la tarda de 20 i de 14 quilòmetres, respectivament, i complicaven l’operació tornada de Setmana Santa.

El Servei Català del Trànsit va informar que havien de tornar a l’àrea metropolitana de Barcelona prop de 500.000 vehicles. A l’AP-7, hi havia també retencions en dos trams al seu pas per la província de Tarragona, entre l’Ampolla i l’Ametlla de Mar, i entre Castellet i la Gornal i Roda de Berà, on un accident entre vuit vehicles va arribar a 25 quilòemtres de cua.

Als problemes que causava aquest accident, que va obligar a tallar el trànsit en un dels carrils de l’autopista, se sumaven els ocasionats per un altre vehicle que va patir una avaria a Altafulla. A l’A-2, les cues arribaven als 14 quilòmetres, entre Esparreguera i Castellolí, a causa també d’un accident que va tallar a la circulació un dels carrils de l’autovia. Una altra de les vies que suportava un gran volum de vehicles era la C-16, amb retencions entre Guardiola de Berguedà i Berga.

Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un motorista que va resultar ferit en un accident a la carretera T-203, a l’altura del municipi del Catllar. En principi, el motorista es va accidentar sol i les seves ferides no eren de gravetat.

En un altre punt viari, quatre persones van resultar ferides lleus en un accident que va tenir lloc a l’AP-7, a l’altura de Sant Jaume dels Domenys. L’accident es va produir al quilòmetre 208 de l’AP-7 i hi van treballar els Bombers de la Generalitat.

El 75% dels vehicles que van sortir de l’àrea metropolitana de Barcelona per les vacances de Setmana Santa ja havia tornat a les cinc de la tarda, fins als 418.000, segons va informar el Servei Català de Trànsit. També es van produir retencions de cinc quilòmetres a la N-340, al seu pas pel Vendrell, i a l’A-2 a Òdena, amb un quilòmetre.

El mal temps d’aquests dies va fer que els conductors tornessin de forma esglaonada a Barcelona i la seva àrea metropolitana i que molts altres aquest Dilluns de Pasqua no haguessin fet un desplaçament d’un dia per anar a fer la mona fora de la capital catalana, en una jornada de marcat caràcter tradicional.

tracking