Diari Més

Mobilitat

Restablerta la circulació ferroviària entre Vandellòs i Cambrils després de nou hores

Per als trens de llarga distància no ha estat viable establir un servei alternatiu per la impossibilitat de trobar autocars

Un tren de rodalies

Renfe preveu serveis mínims per la jornada de vaga del 21-DACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La circulació de trens entre Vandellòs i Cambrils s'ha restablert passats dos quarts de dues de la matinada d'aquest diumenge, després de nou hores aturada per una avaria a la catenària. La incidència ha afectat una quinzena de trens de mitjà i llarga distància i a uns 2.000 passatgers. Renfe ha posat un servei alternatiu amb quatre autocars entre Cambrils i l'Ametlla de Mar per als serveis de l'R16. En canvi, per als trens de llarga distància no ha estat viable establir un servei alternatiu per la impossibilitat de trobar autocars. Arran de l'avaria, Renfe ha ofert als clients viatjar un altre dia o el reemborsament del bitllet.

Segons ha informat Renfe, els usuaris del tren Barcelona i València s'han hagut d'esperar al restabliment de la línia davant la impossibilitat d'establir un servei alternatiu. Pel que fa als passatgers del tren situat a Mont-roig han estat transbordats per carretera fins a València. El tren ubicat a Vinaròs ha pogut continuar el viatge fins a Barcelona.

A la vegada, durant tota la tarda d'aquest dissabte, els trens que havien de sortir de Barcelona o València/Alacant no han iniciat el trajecte a l'espera de resoldre la incidència. Aquest diumenge està previst que el servei es presti amb normalitat.

tracking