Diari Més

Mobilitat

Els passatgers de l'R16 tornen a viatjar amb normalitat

Els usuaris ferroviaris de Cambrils esperen que no es repeteixi l'episodi de la circulació interrompuda

Passatgers a l'estació de Cambrils esperant el tren, després que s'hagi restablert el servei ferroviari entre Cambrils i Vandellòs.

Els passatgers de l'R16 tornen a viatjar amb normalitatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei ferroviari de l'estació de Cambrils ha recuperat la normalitat aquest matí de diumenge després que la línia R16 estigués aturada durant nou hores per una avaria a la catenària. Molts dels passatgers que s'esperaven per agafar el tren s'havien informat prèviament per saber si era possible fer el trajecte i esperen que no es tornin a aturar la circulació ferroviària. Mireia Seuba, una de les usuàries ha explicat a l'ACN que fins a primera hora d'aquest matí no han decidit amb el seu fill agafar el tren cap a l'Aldea, perquè diu, que no és la primera vegada que han hagut de suspendre un viatge previst per les incidències causades per la pluja. «Per ara funciona, esperem poder arribar a l'Aldea i al vespre tornar cap a Barcelona», ha subratllat.

A l'estació de Cambrils, també s'hi han aplegat altres viatgers que estaven pendents de poder desplaçar-se sense problemes. La Rita, acompanyada per un grup d'amigues, han decidit anar a passar el dia a l'Ametlla de Mar amb tren. Tot i això, ha assegurat que primer s'han informat pels «problemes els trens que anaven cap a València».

Segons ha informat Renfe la circulació de trens entre Vandellòs i Cambrils s'està duent a terme sense cap incidència després que aquesta matinada de diumenge s'hagi restablert. La circulació va estar aturada durant nou hores per una avaria a la catenària i va afectar una quinzena de trens de mitjà i llarga distància i a uns 2.000 passatgers.

tracking