Diari Més

Societat

El Banc de Sang participa en la campanya d'HBO que, amb Joc de Trons, anima a les donacions

Aquest dimarts es podran fer donacions 'tematitzades' als hospitals públics de Reus i Tarragona

Una de les imatges que obre el web dedicat a la donació de sang vinculada a Joc de Trons.

El Banc de Sang participa en la campanya d'HBO que, amb Joc de Trons, anima a les donacionsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coincidint amb l'estrena de la última temporada de Joc de Trons, la matinada de dilluns, s'han realitzat un bon nombre d'accions promocionals relacionades. Una d'elles és una campanya de donació de sang que ja ha passat per 15 països d’Amèrica, Àfrica i Europa.

'Bleed for the Throne' és el nom de l’acció, que recorda moments mítics de personatges com Tyrion i Cersei Lannister, Jon Snow o Arya Stark, plens de sang, i convida els fans de la sèrie a sagnar pel tron.

La iniciativa arribadimarts 16 d’abril a Catalunyai manté el mateix esperit. «Tots aquests personatges van sagnar pel tron. I tu? Ho faràs?»,és la crida per fomentar la donació de sang.

Els hospitals amb Banc de Sang estaran decorats amb imatges de la sèrie i hi haurà detalls per a totes les persones que vinguin a donar sang.

Els punts i horaris de donació de dimarts 16 d’abril es poden consultar al web www.donarsang.gencat.cat/sagnapeltron. Entre els centres on es podrà donar sang hi haurà l'hospital Sant Joan de Reus i l'Hospital de Tarragona Joan XXIII.

Tradicionalment, les vacances de Setmana Santa suposen una baixada del nombre de donacions de sang d’un 25% respecte una setmana normal.

tracking