Diari Més

Successos

Detenen tres menors que intentaven robar en un bar de Cambrils

Els joves van fugir però van ser localitzats després d’una intensa persecució en una operació conjunta entre Policia Local i Mossos

Imatge d'arxiu de la Policia Local de Cambrils.

Policia Local de CambrilsWordpress

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat dissabte 13 d’abril, tres menors d’edat que intentaven cometre un robatori en un bar de Cambrils, concretament a la zona de Prat d’en Forès. Els joves van fugir però van ser localitzats després d’una intensa persecució. L’operació es va poder dur a terme gràcies a la col·laboració ciutadana.

Els fets es remunten a les 7:36 del matí, quan uns veïns es van adonar que tres joves estaven perpetrant un robatori amb força en un establiment del carrer Lleida i van avisar a la policia. Dues patrulles de Policia Local i Mossos d’Esquadra es van dirigir al lloc i els joves van fugir a peu.

Diverses unitats policials van iniciar una cerca i batuda pels voltants fins que, a les 8:08h, una de les patrulles va donar l’avís via emissora que els tres joves estaven fugint a peu pel barranc del Regueral, a l’alçada del barri del Molí de la Torre. A partir d’aquell moment, patrulles a peu van entrar al barranc, mentre la resta de cotxes policials van tancar un perímetre de possible sortida per la zona del Molí de la Torre, Regueral, Fontcoberta (Terme de Vinyols), Camí de Sant Joan i les finques agrícoles de conreu.

Els joves van ser localitzats amagats al mig de la vegetació d’una finca. En ser sorpresos per les patrulles, els sospitosos es van escapar camp a través, sense fer cas de les ordres d’aturada, corrent per altres finques properes al Camí de Sant Joan fins la finca següent, saltant les tanques metàl·liques de més de 2 metres que delimitaven una casa unifamiliar del Camí de Sant Joan, i introduint-se dins de canyars i esbarzers. Finalment, al voltant de les 9h, van ser rodejats, interceptats i detinguts.

Els tres arrestats són adolescents menors d’edats i veïns de Tarragona. En el decurs de la persecució i detenció, tres agents de la policia local van patir lesions de caràcter lleu.

Els detinguts van quedar en llibertat i hauran de comparèixer quan siguin citats davant la Fiscalia de Menors. Mossos d’Esquadra ha instruït diligències per un presumpte delicte de robatori amb força.

tracking