Diari Més

Mobilitat

S'inicia l'horari de Setmana Santa de les zones d'estacionament regulat de Cambrils

Activaran o modificaran l’horari entre el 13 i el 22 d’abril

Pla general de la rotonda del passeig marítim de Cambrils, situada davant del Club Nàutic, on es van succeir els atemptats. Imatge del 7 de febrer del 2018

atemptat, terrorisme, dol, Cambrils, Club Nàutic, solidaritat, víctima, passeig marítim, alcaldessa Camí MendozaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les zones d’estacionament regulat situades en l’àrea de més pressió vehicular de Cambrils s’activaran o modificaran l’horari durant les vacances de Setmana Santa, entre el 13 d’abril i el 22 d’abril.

Con cada any per Setmana Santa el municipi de Cambrils presenta un augment important dels desplaçaments, els comportaments de mobilitat canvien i les augmenten les demandes relacionades, com la necessitat d’aparcaments. Aquest increment de demanda de places d’aparcament requereix d’augmentar la rotació dels vehicles aparcats en les zones amb més pressió vehicular.

Com l’any passat, les zones regulades que modifiquen l’horari o s’activen per Setmana Santa són:

  • Les zones del port que ja estaven obertes, passen a estar activesde dilluns a diumengede 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores (Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastián Elcano, Ramón Llull, Rb. Jaume I, pl. Aragó, Barques)
  • Les zones que s’activen per Setmana Santa de dilluns a diumengede 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores (Horta de Sta. Maria (zona taronja), Pg. St. Joan Baptista de la Salle, Parc del Pescador, c. Galceran Marquet, Rambla del Regueral (sud) i Av. Diputació.
tracking