Diari Més

Societat

La CUP Altafulla denuncia incompliments de l'Ajuntament per desatenció a una família en situació d'exclusió social

La formació ha iniciat una campanya de recollida de signatures

Imatge de l'edifici de l'Ajuntament d'Altafulla.

Altafulla invertirà 1,8 milions d'euros per a projectes del municipiGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP Altafulla denuncia la situació d'exclusió social i completa desatenció en la que es troba una família del carrer Catúfols, la qual, segons la formació política «ha estat provocada per un Ajuntament que lluita per mantenir Altafulla com a model de poble residencial d'alt standing».

«La família sobreviu amb un infant de pocs mesos desproveïts de llum, aigua, gas i evacuació d'aigües esiduals, amb el carrer tallat per pilones de ciment. Ja fa dos mesos que aquesta família va ser empadronada al lloc on resideix, com a conseqüéncia de la pressió exercida per un membre d’aquesta i un activista social, que van acampar davant l'Ajuntament i van romandre en vaga de fam durant 11 dies davant la negativa de l'Ajuntament de fer-ho», assegura la CUP Altafulla.

Denuncien que l'Ajuntament incompleix lallei 24/2015 del Parlament de Catalunya, que protegeix a les famílies vulnerables contra els talls de subministrament.

Per tal de fer visible aquesta situació, la formació anticapitalista ha iniciat una campanya de recollida de signatures. La CUP Altafulla proposa una taula de diàleg entre la família del nadó, l’Ajuntament i veïnes d'Hort de Pau per tal de trobar una solució consensuada a aquesta problemàtica.

tracking