Diari Més

Política

Ciutadans denuncia un «atac feixista» a la seu de Calafell

«Per molt que ho intentin no ens callaran», ha piulat la líder de la formació, Inés Arrimadas

La seu de Cs a Calafell després de l'atac que ha denunciat el partit

Arrimadas denuncia un «atac feixista» a la seu de Cs a CalafellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans ha denunciat un «atac feixista» aquesta matinada a la seva seu a Calafell (Baix Penedès), que ha aparegut amb pintades i amb el pany de la porta principal danyada.

En el seu compte a Twitter, la cap de llista de Cs al Congrés per Barcelona, Inés Arrimadas, s'ha fet ressó del succés i ha penjat diverses fotos de la façana de la seu, amb diverses pintades.

En els rètols de la façana apareix titllat amb esprai negre el nom del partit i també la seva simbologia, al costat d'una creu gammada igualment titllada.

Divendres, Ciutadans va denunciar que alguns dels seus membres havien rebut la matinada anterior amenaces a Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat) durant la tradicional enganxada de cartells que representa el tret de sortida a la campanya electoral.

En un vídeo penjat a Twitter pel portaveu parlamentari d'aquest partit, Carlos Carrizosa, s'escoltava un jove cridar des de lluny «sou escombraries» i «barri antifeixista, al nazi que atrapem el matarem», dirigint-se a membres de Cs que en la imatge apareixien sostenint un cartell de la formació taronja trencat.

tracking