Diari Més

Pere Segura agafa el relleu de Poblet amb la nova Vila-seca Segura

Vint dels candidats repeteixen respecte a la llista de l’any 2015 de l’antiga Convergència i Unió

Pere Segura, durant la presentació de la candidatura.

Pere Segura agafa el relleu de Poblet amb la nova Vila-seca SeguraOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sota la marca Vila-seca Segura, ahir al vespre es va presentar la candidatura que encapçalarà Pere Segura a l’alcaldia de Vila-seca de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Es tracta de la llista que donarà relleu definitiu al partit del govern de Josep Poblet, alcalde del municipi des de l’any 1993.

L’equip suma «experiència i innovació», però sobretot, diuen, «té l’objectiu de representar la Vila-seca actual». Aquesta candidatura va ser validada dimecres per l’executiva local i va ser presentada davant l’assemblea de militants i simpatitzants, oberta a tothom, a la Societat El Fènix de Vila-seca.

Davant prop de 400 persones, Pere Segura, actual tinent d’alcalde adjunt de l’Ajuntament de Vila-seca, va donar a conèixer els 31 membres de la seva llista i es va adreçar als assistents tot recordant que «a la llista som en realitat, simbòlicament, 32, ja que també volem sumar la veu de totes les persones i de tots els col·lectius socials que estem escoltant i escoltarem durant tot el mandat».

La candidatura que lidera Pere Segura compta amb persones d’edats compreses entre els 19 i els 66 anys, representatives de tots els barris del municipi, de la Plana, de la Pineda, del nucli antic, de la Formiga, del Colomí i del barri Miramar-les Illes. Cal esmentar també que entre els 21 primers llocs de la llista hi ha més dones que homes.

Segons paraules de Pere Segura, «la candidatura és una mostra dels valors i la diversitat de la Vila-seca actual», tot recordant que «a la llista hi estan representades les múltiples sensibilitats d’aquesta Vila-seca» i que «volem escoltar els canvis que el municipi demana per avançar cap al futur amb optimisme i fermesa».

El candidat a l’alcaldia va afegir també que el projecte que encapçala es basa en la convivència, en el diàleg i la cohesió social i en tenir molt clares les prioritats i necessitats de totes les persones, de totes les famílies, de Vila-seca.

Envoltat d’un públic divers que li va donar suport, Pere Segura va anunciar que en els pròxims dies se seguirà treballant: per escoltar i incorporar totes les visions; per enriquir el projecte comú per Vila-seca; per, en definitiva, detallar i mostrar un programa de govern obert, concret, engrescador i de compromisos.

Vint candidats repeteixen

Del total de 31 candidats –21 i 10 suplents– una vintena repeteixen respecte a les eleccions municipals de 2015 amb la llista de l’antiga Convergència i Unió. Això sí, canviant posicions. Manuela Moya serà la número 2, Josep Toquero el 3, Lucia Teruel la 4, Cristina Cid la 5, Xavier Farriol el 6, Àngels Poblet la 7, Esmeralda Nuñez la 8, Miguel Ángel Almansa el 10 i Maria Lluïsa Clavé l’11.

Onze són els regidors que aspiren a assolir el 26 de maig, si els electors vila-secans els donen la seva confiança. D’aquesta manera, repetirien la majoria absoluta que va aconseguir ara fa quatre anys l’alcalde Josep Poblet, que en aquesta ocasió tanca la llista dels suplents amb la posició numero 31, una posició que es considera simbòlica.

Imatge de la presentació de la candidatura que encapçalarà Pere Segura.

Imatge de la presentació de la candidatura que encapçalarà Pere Segura.Cedida

tracking