Diari Més

Cultura

El Morell acull una nova edició del PrimaverArt amb una quinzena de propostes gratuïtes

La mostra d'arts escèniques es realitzarà del 26 al 28 d'abril

Imatge de l'espectacla 'Sol bemol' que es podrà veure al Morell

El Morell acull una nova edició del PrimaverArt amb una quinzena de propostes gratuïtesJeremy Noblecourt

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament del Morell ha presentat la programació del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi. PrimaverArt 2019 del Morell tindrà lloc del 26 al 28 d’abril i arriba a la cinquena edició.

Durant tres dies, una quinzena d’espectacles de teatre, circ, dansa i música ompliran els carrers del poble, amb propostes accessibles a tothom i gratuïtes.

El regidor de Comunicació del consistori, Eloi Calbet, indica que aquest 2019 «l’objectiu ja no és consolidar-lo, un aspecte que ja s’ha assolit, sinó mantenir-nos com un festival de referència al territori». Calbet valora molt positivament la resposta que ha tingut la mostra des de la seva creació, tant pel que fa al públic com pel que es refereix a les companyies, i posa èmfasi en el fet que «en l’àmbit de la promoció econòmica crea unes sinergies molt favorables en tots els sentits».

Espectacles per a tots els gustos

El primer dia de PrimaverArt, divendres 26 d’abril, la tarda començarà amb una proposta familiar, El Llop Ferotge, i continuarà amb La Fàbrica dels Talents.Ja al vespre i la nit arribaran Set Up; L’excèrcit de la llum, dels Brodas Bros, amb dansa i un joc de llums molt especial, i Aigua, que planteja una reflexió sobre aquest recurs natural en un muntatge que barreja circ i dansa.

Dissabte 27 d’abril començarà amb un matí dedicat principalment al públic familiar, amb la màgia d’Struc Màgic Teatre i The Wandering Orquestra. A la tarda, el protagonisme l’agafaran el clown de Wet Floor, la dansa d’Amortal Combat i el circ d’Espera. I per tancar la jornada central, Sol Bemol, de la companyia belga D’Irque & Fien. En la vessant musical, els Biflats presentaran al Morell el seu darrer disc, Hummusman.

Per finalitzar la mostra, diumenge 28 d’abril, l’argentina Maria Cavagnero farà les delícies del públic amb Equilibrium, i la màgia tornarà a ser molt present amb El Asombroso Dave Wonderthing. L’sprint final constarà de propostes com Conseqüències, dansa premiada amb el millor espectacle de carrer a Fira Tàrrega 2017, o Flou Papagayo.

A més, el pati del Centre de Dia acollirà una zona FoodTruckArt, amb diverses propostes gastronòmiques que permetran seguir el ritme del festival sense descuidar l’estómac.

tracking