Diari Més

Trànsit

Col·lapse a l'N-340 a Torredembarra per obres

Es registren més de 7 quilòmetres en sentit Barcelona i 3 cap a Tarragona

Imatge del trànsit poc després de les 7.30h, quan es començava a formar la cua de vehicles.

Col·lapse a l'N-340 a Torredembarra per obresEDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'N-340 registra llargues cues de vehicles a l'alçada de Torredembarra, a primera hora del matí d'aquest divendres 12 d'abril, a causa d'unes obres. En concret, una grua està treballant en aquest punt de la nacional per tal de moure de lloc l'estructura de ferro d'un cartell de senyalització. Això ha causat un autèntic caos viari que causa restriccions tant en sentit Tarragona com en sentit Barcelona.

Les retencions es produeixen a l'alçada del punt quilomètric 1.171 de l'N-340, just quan acaba l'A-7 i a l'alçada de Torredembarra. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, cap a les 9h hi ha més de 7 quilòmetres de cua en direcció Barcelona i més de 3 en direcció Tarragona. Aquesta incidència causa una situació caòtica en aquest punt de la carretera, ja que diversos vehicles que es troben aturats en direcció Tarragona decideixen girar cua per incorporar-se a Torredembarra i seguir el seu camí per l'AP-7, que transcorre en paral·lel a aquesta via.

El motiu pel qual es produeix aquesta incidència viària són els obres de recol·locació de l'estructura de ferro que aguanta un cartell de senyalització. Una grua de grans dimensions treballa en aquest indret per tal de dur a terme l'actuació. En concret, l'estructura es mourà aproximadament 10 metres en direcció Barcelona.

tracking