Diari Més

Municipal

Mont-roig tirarà endavant un nou centre sociocultural

L’equipament permetrà compatibilitzar les activitats socioculturals amb les esportives

El ple de Mont-roig del Camp, reunit ahir, va aprovar tirar endavant el nou centre sociocultural.

Mont-roig tirarà endavant un nou centre socioculturalAjuntament de Mont-roig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp va aprovar ahir al migdia una modificació de crèdit per complementar amb 600.000 euros més la partida pressupostària per a la construcció d’un centre sociocultural a Mont-roig. Sumant els 400.000 euros que hi havia actualment, queda una partida d’un milió d’euros al pressupost d’aquest any per a la construcció del nou equipament, que ampliarà els espais disponibles per a acollir activitats de caràcter sociocultural i festiu.

El centre està pensat també per a les entitats del municipi que actualment manquen de locals propis on desenvolupar les seves activitats o celebrar els seus actes. També donarà resposta a les activitats de l’Ajuntament que actualment es duen a terme al Pavelló, evitant així les dificultats que ara es presenten a l’hora de compatibilitzar-les amb les esportives.

El projecte preveurà una superfície aproximada de 1.200 metres quadrats en dues plantes i la construcció en dues fases. A la primera es construirà un auditori principal i despatxos per a entitats. En una segona fase es podria ampliar la planta baixa per albergar-hi un espai destinat a la gent gran o altre tipus d’activitats.

L’alcalde Fran Morancho va explicar que la redacció del projecte ja s’ha adjudicat a un despatx d’arquitectura i es començarà a treballar en les pròximes setmanes. A més, es preveu elaborar el projecte consultant les entitats de Mont-roig, que han de fer ús de les instal·lacions.

La modificació de crèdit es va aprovar amb el vot a favor de tots els grups menys el PDeCAT, que es va abstenir. Una modificació que, a més, també preveu dotar de pressupost la compra del solar del casino, amb 67.000 euros, la compra de mobiliari urbà amb 17.000 euros, la compra de contenidors amb 38.500 euros i 17.000 euros per a amortitzar deute, entre d’altres.

Inversions de 20 milions

Tot plegat, després que l’1 d’abril el govern municipal va donar compte de la liquidació del pressupost de 2018. En aquell mateix ple es va assenyalar que en el mandat actual, que s’acaba al juny, s’han fet inversions per un valor total de 20,4 milions d’euros, 4,9 dels quals estan en procés d’execució material.

tracking