Diari Més

El PSC Constantí omple el Sindicat Agrícola durant la presentació de la candidatura

Óscar Sánchez repeteix com a alcaldable amb el lema 'Estimem Constantí. Fets, no paraules'

Óscar Sánchez durant la presentació de la candidatura socialista.

El PSC Constantí omple el Sindicat Agrícola durant la presentació de la candidaturaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Constantí Óscar Sánchez, que torna a encapçalar la llista del partit socialista per a les elecccions municipals, va presentar dimecres la candidatura a la sala Macià Martorell del Sindicat Agrícola.

L'acte va començaramb un emotiu minut de silenci en memòria de la companya i regidora de l’Ajuntament de Tarragona, Ana Santos, que va morir ahir per una malaltia.

Sánchez va estar acompanyats per Rosa Maria Ibarra, diputada al Parlament de Catalunya; Joan Ruiz, candidat per Tarragona a les eleccions generals del 28 d’abril; i Javi López, eurodiputat i candidat a la reelecció al Parlament Europeu. Tot ells van destacar la bona gestió a l’Ajuntament i van elogiar als membres d’una candidatura.

Des del partit defineixen la llista socialista per Constantí com una llista «paritària, integradora, plural, amb experiència i saba nova» i amb «un equip pensat per guanyar, per governar i assolir el màxim nivell de benestar per a tots».

El lema de la campanya d'Óscar Sánchez ésEstimem Constantí. Fets, no paraules, «perquè Constantí ens mou a treballar amb il·lusió cada dia i els fets perquè són la nostra targeta de presentació i el nostre aval», va explicar el batlle.

Sánchez va destacar els quatre anys a l'alcaldia on s'han centrat ambl’atenció a les persones, l’educació, la formació i l’ocupació, el pla de millores de places i carrers i les polítiques socials. També va destacarla reducció de l’IBI residencial, la inversió per habitant mantenint l’endeutament zero de l’Ajuntament, i les dades favorables que presenta l’atur al municipi.

L’acte va concloure amb l’agraïment als assistents per la seva confiança i recolzament per continuar al capdavant del consistori.

tracking