Diari Més

Ciutadans confirma les llistes del territori per les eleccions municipals

La direcció nacional ha ratificat les candidatures de Reus, Vila-seca, Salou, Mont-roig i l'Hospitalet de l'Infant

Joan Anton Ramírez, el primer a l'esquerra, tornarà a ser el cap de llista per Vila-seca.

Ciutadans confirma les llistes del territori per les eleccions municipalsCs Vila-seca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans ha confirmat aquest dijous les llistes per les eleccions municipals de Reus, Vila-seca, Salou, Mont-roig i l'Hospitalet de l'Infant.

La candidatura de la formació taronja per Reus estarà encapçalada per DéboraGarcíaCàmara,advocada amb 15 anys d'experiència i amb despatx propi a la capital del Baix Camp. Va cursar els estudis de Dret a la URV i té un màster en Assessoria i Gestió Tributària a ESADE. És membre de la Comissió de Defensa Dels Drets dels animals i de la Comissió de Deontologia del Col·legi d'Advocats de Reus. Afiliada a Ciutadans des del 2014, és la coordinadora del Grup de Treball provincial d'Economia i Hisenda de la formació taronja.

Per Vila-seca,Joan Anton Ramírez tornarà a liderar la llista de la formació taronja. David García-Miguel, funcionari del Cos Nacional de Policia, serà el número 2. El lloc número 3 és per Concepción Insa, el 4 pel funcionari Juan Luis Martínez i el 5 per Sandra González.

L'advocat Pere Lluís Huguet, per la seva banda, encapçalarà la candidatura a Salou. L’acompanyarà, com a número 2, Reyes Pino, l’actual portaveu de Cs a l’Ajuntament de Salou. El 3 l’ocuparà José A. Susín, regidor de la formació taronja durant aquest mandat. Nuria Martín s’incorpora a la llista i ho fa amb el número 4, mentre que el 5 és per l’actual regidor Germán Rueda.

A Cambrils, Juan Carlos Romera ocuparà el número 1 de la llista per Cambrils. Romera és economista amb perfil tècnic en les àrees administratives en una empresa multinacional. L’acompanyarà, com a número 2, María Muñiz, tècnica de compres i contractacions a l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs. El lloc número 3 serà per Santi Gámez, exregidor deNou Moviment Ciutadà per Cambrils durant aquest mandat.Patricia de Miguelcontinuarà com a número 4, mentre que el 5 és per una nova incorporació, Yolanda Burgos.

La direcció deCstambé ha ratificat la candidatura de Mont-roig, que estarà liderada perIbanaPacheco, diplomada en Relacions Laborals i Llicenciada en Ciències del Treball per la URV. L'acompanyarà com a número 2 l'actual portaveu de Ciutadans a Mont-roig,FranciscoVelasco, qui no ocuparà el primer lloc de la llista per incompatibilitats laborals a la Central Nuclear Vandellòs. En el cas del'Hospitalet de l'Infant,TomásDíaz liderarà la llista taronja a les municipals del 26 de maig.

El partit taronja té previst doblar el nombre de llistes que presentarà al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebrerespecte ales últimes eleccions municipals. Per això, aquest dissabteescelebrarà un acte de presentació dels principals alcaldables per donar suport al candidat deCs al Congrés per Tarragona,SergiodelCampo, a les eleccions generals del 28-A. L'acte tindrà lloc al migdia a l'Antiga Audiència de Tarragona.

tracking