Diari Més

Política

El PSC de Mont-roig Miami presenta una llista renovada per a les municipals

Fran Morancho encapçala la candidatura per seguir a l'alcaldia

Foto de família dels integrants de ñ

El PSC de Mont-roig Miami presenta una llista renovada per a les municipalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea de militants del PSC de Mont-roig Miami ha aprovat aquest dimarts per àmplia majoria i sense cap vot en contra la llista de les 19 persones que acompanyaran a Fran Morancho a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

En la nova llistanomés repeteixen sis de les persones que van acompanyar a Morancho l'any 2015. La majoria està formada per dones,11 en total, i compta amb una major representació de tot el municipi, amb candidats que resideixen a Miami Platja, a Mont-roig i a les urbanitzacions.

L’actual regidoria d’Impuls Econòmic, Comerç i Turisme, Yolanda Pérez que ocuparà el número 2 de la llista, que anirà seguida d'Enrique López,regidor d’Ensenyament i Serveis Socials. El número 4 l'ocuparà Mei Benach, veïna deMont-roig i professional d’una llar d’infants.El número 5 serà per l’actual regidor d’Esports i de Festes, Ángel Redondo. El seguirà com a número 6 una altra cara nova, la de la professional de la Creu Roja de Tarragona, Francis Ortiz, la qual resideix a Alto Pino.

La llista la completen en el lloc número 7 Cristina Llorens Pardo, una jove llicenciada en Dret de Miami Platja; Miguel del Viso, un jove llicenciat en ADE de Miami Platja en el número 8; Jordi Alemany, tècnic d’una empresa de serveis resident a la urbanització Costa Zèfir en el número 9 i Carmen Moreno, universitària de Miami Platja en el número 10.

tracking