Diari Més

Política

Som Poble fa públics els membres de la llista per a les municipals a la Canonja

Oriol Olivé encapçalarà una llista integrada per independents i membres de l’actual CUP

Imatge de la presentació de Som Poble per a les eleccions municipals a la Canonja.

Imatge de la presentació de Som Poble per a les eleccions municipals a la Canonja.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Som Poble ha presentat la llista electoral per a les eleccions municipals a la Canonja el proper 26 de maig. La candidatura estarà encapçalada per Oriol Olivé, Sebastià Bofarull, Montse Canadell, Eva Rull i Miquel Sabaté en els primers cinc llocs. Completaran la llista Eugenia Beas, Oriol Llop, Maria Pérez, Albert Dols, Maria Solà, Robert Què, Sarai Martínez, Joan Pons, Marcel Nolla, Alba Trócolis i Joan Falguera.

Tots ells han estat escollits per unanimitat a l'assemblea de Som Poble que, des de l'estiu passat, ha anat configurant aquest projecte. La proposta va néixer a partir de l'experiència de quatre anys en què la CUP va obtenir representació al ple municipal amb un regidor. La CUP ha volgut ampliar l'espai amb més persones per conformar una llista i un projecte divers i fort.

La candidatura organitzarà el proper dijous un espai de debat obert en el qual es debatrà sobre economia, un dels temes en el que volen fer més èmfasi per tal de dinamitzar el comerç local. L’acte tindrà lloc a l’Ateneu Popular La Mina a les 20h.

tracking