Diari Més

Els alumnes de l'Institut de Roda de Berà aprenen a fer surf

De març a maig els adolescents fan activitats aquàtiques

Els alumnes fan un total de deu sessions d'esports aquàtics.

Els alumnes de l'Institut de Roda de Berà aprenen a fer surfCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nois i noies de l’Institut de Roda de Berà han après a fer surf en el marc de les activitats aquàtiques que realitzen durant els mesos de març, abril i maig. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar l’esport que es pot practicar en un entorn proper, treballar la seguretat en el món de l’esport, desenvolupar la psicomotricitat i la coordinació i integrar la sostenibilitat i el respecte al medi ambient en el món esportiu.

Aquestes classes han estat una iniciativa impulsada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament i són impartides per Secon Waves a la platja de la Pallisseta al Roc de Sant Gaietà. Van començar el passat 26 de març i s’allargaran fins el 15 maig, amb un total de 10 sessions. Un cop finalitzat el curs, els alumnes el certificat oficial del nivell assolit.

A més del Surf i el SUP, els nois i noies també aprenen altres disciplines com el hand-surf, surf-skate, longboard i balance surfboard. A més a més, els joves també han rebut apunts sobre rescat aquàtic, normatives i conductes esportives, seguretat en la pràctica d’esport i factors meteorològics i marins que influeixen, entre d’altres, a l’hora de practicar esports aquàtics.

tracking