Diari Més

Municipal

Salou aprova la tramitació de dos nous hotels a Salou

Es tracta de la remodelació de dos edificis abandonats, un al nucli antic i un altre a Cap Salou

Imatge del ple municipal celebrat aquest dimecres.

Salou aprova la tramitació de dos nous hotels a SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de Salou ha donat llum verda a la tramitació urbanística de dos nous hotels al municipi. Concretament, es volen reformar dos edificis. Un a l'antiga residència d’avis que hi ha entre els carrers València, Jaume Nualart i Ponent, al costat de la plaça Mossèn Ramon Muntanyola i convertir-lo en un petit hotel de 31 habitacions.

En aquesta obra no s’augmenta la volumetria però sí que es pretén fer una modificació per adaptar els paràmetres urbanístics al planejament actual. En aquest punt s’han votat de manera favorable per part del govern (8 de CiU i 4 del PSC), el vot d’abstenció de C’s (4) i del PP (2) a més del vot contrari d’ERC (2) i de Guanyem Salou (1).

El segon projecte es tracta d'unhotel situat a Cala Vinya, que pretén donar vida a l’antiga edificació -un hotel que resta abandonat- i que amb la rehabilitació crearia un equipament hoteler de 100 habitacions. Per aquest, es permetrà l’edificació d’un nou mòdul annex. A més, en aquest edifici també s’hi faria un Centre d’Interpretació de l’arquitectura de Bonet Castellana, arquitecte creador de l’edifici als anys ‘60 i també pioner en altres edificacions del Cap Salou com la Urbanització Núria, la Casa Rubió, els apartaments Chipre o Madrid o els mateixos apartaments Cala Vinya, a tocar de l’hotel.

Aquest punt s’han votat de manera favorable per part del govern (8 de CiU i 4 del PSC), el vot d’abstenció de C’s (4) i del PP (2) a més del vot contrari d’ERC (2) i de Guanyem Salou (1).

Moció de Villacís, retirada

D’altra banda, s'ha retirat la moció de CiU, PSC i Guanyem Salou que sol·licitava a Begoña Villacís, candidata a l’alcaldia de Madrid per C’s, demanar disculpes a la població de Salou després de les paraules del passat 21 de març. L’alcalde ha informat als regidors que -prèviament al ple- ha estat parlant amb Villacís i ha afirmat que «ha demanat disculpes a la població de Salou», així com també ho ha fet per escrit a través d’una carta.

Sensibles amb l’Alzheimer

A més, l’Ajuntament de Salou s’ha adherit aquest migdia a la declaració promoguda per la Confederació espanyola d’associacions de familiars de persones amb Alzheimer i altres demències i per tant, ja és Ciutat solidària amb l’Alzheimer.

tracking