Diari Més

Oques Grasses, La Casa Azul i Boikot actuaran a la Festa Major de Valls

Itaca Band, Joan Dausà, Toteking i Pupil·les també pujaran a l'escenari principal de l’aparcament del Barri Antic

La Casa Azul presentarà el seu últim treball

Oques Grasses, La Casa Azul i Boikot actuaran a la Festa Major de VallsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major de Sant Joan de Valls comptarà amb artistes de renom que pujaran a l’escenari principal de l’aparcament del Barri Antic del 22 al 24 de juny.Oques Grasses, La Casa Azul, Boikot, Itaca Band, Joan Dausà, Toteking i Pupil·les portaran la seva música a la capital de l'Alt Camp. L'accés als concertsserà lliure.

Dissabte 22 de juny, serà el torn d'Oques Grasses que presentaran el seu nou treball Fans del sol (Halley Records, 2019). Els osonencs compartiran nit amb una formació local, encara per desvelar, i amb Joan Dausà que obrirà la nit. El santfeliuenc interpretarà els temes del seu últim treball Ara som gegants (Promo Arts, 2018).

La Nit de Sant Joan actuaran Itaca Band, Boikot i Pupil·les. Itaca Band presentarà el seu nou treball discogràfic que és una barreja d'ska, reggae, música llatina i punk. La formació compta amb el músic vallenc Jordi Busquets Fort, a la bateria.

Després, serà el torn dels madrilenys Boikot, uns clàssics del compromís social i polític. La banda de ska-punk-rock suma enguany tres nous membres: Julio Maloa, cantant de La Raíz; el trompetista Albert Benavent, que ha format part d'Obrint Pas, Aspencat i La Gossa Sorda; i el multi-instrumentista Jano. El rap electrònic festiu de les valencianes Pupil·les segellarà una nit majúscula amb les lletres vives i reivindicatives, on majoritàriament destaquen els missatges feministes.

La darrera nit de concerts, la del 24 de juny, portarà bandes també de gran carisma. L’electropop de La Casa Azul i el rapper Toteking xafaran per primer cop l’escenari vallenc. El barceloní Guille Milkyway és l’ànima, el motor de La Casa Azul, una de les bandes més potents de la música de ball a tot l’Estat i arribarà a Valls amb un disc recent La gran esfera (Elefant Records, 2019).

El sevillà Toteking serà el primer desembarcament important del rap estatal en la Festa Major vallenca, una línia demanada llargament per diferents col·lectius locals. Aquest gran nom del rap en castellà farà pujar dalt de l’escenari el seu darrer treball discogràfic Lebrón (2018), així com els temes imprescindibles d’una carrera d’enregistraments en solitari que començava fa quinze anys, el 2004. La tercera nit de concerts també comptarà amb una formació local, que s’anunciarà properament.

tracking