Diari Més

Televisió

Les croquetes deixen fora a la canongina de 'Masterchef'

Sara Muñoz va ser la segona eliminada del 'talent show' culinari

Laly i Sara Muñoz, abans de la decisió final del jurat.

Les croquetes deixen fora a la canongina de 'Masterchef'@MasterChef_es

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sara Muñoz, la noia de 24 anys de la Canonja, va ser la segona expulsada del talent show culinari Masterchef. Muñoz va haver de disputar la prova d'eliminació i no va aconseguir superar-la.

La canongina, enginyera mecànica de professió, s'ha presentat aMasterchef per a buscar el millor dels més de 25.000 participants presentats a la selecció.

El programa d'ahir dimarts va començar amb una prova complicada de reposteria. Els aspirants havien de realitzar unacroquembouche, un pastís en forma de torre de profiterols farcits de crema i amb una telaranya de caramel. Paco Torreblanca va ser el reboster invitat per explicar la seva realització. En aquesta prova, Osiris i Carmen van ser els millors i es van convertir en els capitans de la propera prova.

Per la prova d'exteriors, els concursants van viatjar aPeníscola per cuinar plats amb productes del territori que compten amb el segell Castelló Ruta de Sabor. Allí van rebre la visita de Maribel, participant a la primera edició de Masterchef i del xef Miguel Barrera.

Els aspirants van haver de cuinar per 150 comensals en dos equips. Mentre el grup que dirigia Osiris anava a bon ritme, l'equip de la de Càceres era tot un despropòsit. Fins al punt, que Jordi Cruz va cancel·lar tots dos plats i no es van repartir entre els comensals. Aquesta va ser la primera vegada que això passa en set edicions del talent gastronòmic. Tots els integrants del grup van passar directament a la prova d'eliminació, sense que el jurat hagués de fer cap deliberació. Mentre que, el millor concursant de la prova va ser Carlos.

A la prova final, Carlos va poder salvar a un aspirant i aquest va triar a Marcos. Però el jurat teniaun as a la màniga i per contrarestar la situació, Carlos va haver de triar un dels seus companys salvats perquè disputés l'eliminació. Aquest va mostrar la seva estratègia i va escollir a un dels aspirants més forts, Osiris.

Durant la prova, els concursants van haver d'elaborar tres tipus de croquetes en diferents tipus de farcit i de rebossat. La guanyadora de Masterchef Celebrity 3, Ona Carbonell, també va participar a l'eliminatòria. Finalment, la decisió final va estar entre Laly i la canongina. El jurat va decidir que Sara Muñoz fos la segona eliminada de la sèptima edició del programa.

tracking