Diari Més

Societat

Alcover instal·la cinc punts d'alimentació per controlar les colònies de gats

Es tracta d’alimentadors autoritzats que gestionen persones voluntàries acreditades

Imatge d'un dels alimentadors instal·lat en un indret d'Alcover.

Alcover instal·la cinc punts d'alimentació per controlar les colònies de gatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament d’Alcover ha col·locat cinc punts d’alimentació autoritzats a la via pública per controlar les colònies de gats. Aquests alimentadors són gestionats per persones voluntàries acreditades i s’han instal·lat en diferents carrers del poble escollits estratègicament perquè no interfereixin en la convivència amb les persones.

El consistori recorda que està prohibit alimentar els animals a la via pública, tret d'aquelles persones autoritzades. L'incompliment de la normativa permet aplicar sancions de manera contundent.

L'Ajuntament d'Alcover va iniciar, a principis de 2018, la campanya de control de les colònies de gats a la via pública. La primera de les mesures que es va adoptar va ser l'esterilització de les femelles, que evita la superpoblació i les baralles derivades del zel, entre d'altres. Aquest 2019 s'està implantant aquesta segona fase de la campanya, amb l'acreditació de persones autoritzades i la instal·lació de punts d'alimentació per tal de mantenir les colònies controlades i reduir les queixes ciutadanes arrel de les molèsties que ocasiona la superpoblació de gats al carrer.

tracking