Diari Més

Successos

Agredeix a dos vigilants després de xocar contra el mur del camp de futbol de la Pobla

L’home de 55 anys va amenaçar de mort els funcionaris i els va intentar agredir amb un tornavís

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos vigilants municipals van ser agredits la matinada de dissabte per un home de 55 anys després que aquest xoqués contra el mur del camp de futbol de la Pobla de Mafumet.

Els funcionaris van requerir cap a les 05.35 hores el suport d’efectius de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona, davant la voluntat del conductor de marxar del lloc i la seva violenta actitud. Es tracta d’un veí de la Pobla de Mafumet, de 55 anys i de nacionalitat espanyola, amb antecedents per conduir sense permís i sota els efectes de l’alcohol.

L’home, el qual va resultar amb ferides lleus com a conseqüència de la col·lisió, va amenaçar de mort els funcionaris alhora que va intentar agredir-los amb un tornavís.

Una estona més tard, els mossos van poder efectuar les dues proves de detecció d’alcohol amb un aparell evidencial, les quals van donar 0,92 mg/l i 0,87 mg/l en aire expirat, motiu pel qual va ser detingut per un delicte contra la seguretat viària. Així mateix, se li atribueix un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

El conductor va ser traslladat a un centre hospitalari de Tarragona i la detenció es va deixar sense efecte amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Una altre detingutper conduir sota els efectes de l’alcohol

D’altra banda, un altre conductor de nacionalitat romanesa de 31 anys, va ser detingut la tarda del passat dissabte dia 30 de març a la carretera TP-2031, en sentit Tarragona, per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Els agents es van veure obligats a utilitzar l’etilòmetre de prova evidencial de detecció d’alcohol, atès que el conductor va efectuar diverses proves a l’aparell indiciari de manera incorrecta. La primera taxa va resultar de 0,98 mg/l en aire expirat i la segona, uns vint minuts després, d’1,03 mg/l.

tracking