Diari Més

Vandellòs celebra les terceres Jornades gastronòmiques d'interior

Tindran lloc del 7 al 21 d'abril

Imatge d'una edició anterior de les jornades gastronòmiques.

Vandellòs celebra les terceres Jornades gastronòmiques d'interiorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs acollirà aquest diumenge lacelebració de la 3a Diada de les Jornades gastronòmiques d’interior, organitzades per la Regidoria de Turisme.

Durant la jornada es podran menjar miniclotxes, elaborades per la Cooperativa agrícola de Vandellòs, i els tastets cuinats per la desena de restaurants que participaran en les jornades, per un preu de 2 euros. També hi haurà actuacions en directe i sortejos.

Enguany, com a novetat, hi haurà un show cooking infantil solidarii tots els diners recaptats amb la venda d’aquests tastets elaborats pels infants es destinaran a la Fundació el Somni dels Nens, una entitat que dóna suport als nens que pateixen càncer o altres malalties cròniques i greus i a les seves famílies.

Les Jornades gastronòmiques tindran lloc del 7 al 21 d’abril. Durant aquests dies, els nou establiments de restauració participants oferiran els tastets que es podran assaborir a la 3a Diada i menús especials a uns preus que oscil·len entre els 12,50 i els 22,50 euros. Aquests menús tindran com a ingredients principals productes i plats de la terra, com ara galtes i costelles de porc, conill, cargols, bolets, escalivada, llonganissa, etc..

Hi participen sis restaurants de l’Hospitalet de l’Infant: Amalfi Pizzeria, Deviteca Botiga de menjars, El Solomillo, Restaurant Hotel Sancho, Restaurant Nàutic i Topolino. Dos de Masboquera: Casal de Masboquera Paco Boix i El Rebost de la Nuri. Mentre que a Pratdip hi participa La Cuina d’en Carlos.

Entre les persones que omplin una butlleta amb tres segells se sortejarà un val per a un menú per a dues persones en un dels establiments participants. Les bases del sorteig i la informació detallada dels tastets de la Diada i dels menús de les jornades es poden consultar awww.hospitalet-valldellors.cati a www.vandellos-hospitalet.cat.

tracking