Diari Més

Internet

Movistar instal·larà fibra òptica al Polígon Roques Planes de la Torre

La companyia s’hi havia negat en un principi, però la irrupció de Másmovil l’ha fet canviar d’opinió

Una zona del Polígon Roques Planes de Torredembarra, que comptarà amb fibra òptica.

Movistar instal·larà fibra òptica al Polígon Roques Planes de la TorreVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fibra òptica serà una realitat al Polígon Roques Planes del municipi de Torredembarra abans que arribi l’estiu. Així ho assegura el regidor d’Indústria, Josep Maria Guasch (ERC), el qual es felicita perquè «una petició històrica de l’Associació d’Empresaris es farà realitat».

Movistar és la companyia que s’encarregarà de la instal·lació de la fibra òptica a aquest polígon on realitzen la seva tasca del dia a dia nombroses empreses, les quals es podran beneficiar d’internet a alta velocitat gràcies a aquesta mesura.

En principi, no havia de ser Movistar la que posés en marxa els treballs, ja que l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris «havien arribat a un acord amb Másmovil per a la posada en marxa d’aquestes actuacions després que Movistar refusés la nostra proposta i negués la fibra òptica a la zona perquè no ho trobava viable». L’acord era total i cadascuna de les tres parts «havia de realitzar una petita aportació econòmica. Per exemple, l’ajuntament havia destinat una xifra propera als 6.000 euros en els pressupostos del 2019 per a aquesta finalitat».

«Tot i això, i encara que estava tot tancat amb Másmovil, fa algunes setmanes que Movistar, sense avisar-nos prèviament, ha començat a instal·lar la fibra òptica», assegura el regidor.

Tot i el canvi de plans de Movistar, «a nosaltres ens sap greu per Másmovil, ja que havíem arribat a un acord, encara que no havíem signat. A més, com que Movistar ja compta amb la instal·lació de coure, l’ha aprofitat i ni als empresaris ni a l’Ajuntament ens ha costat ni un euro. Tots hi sortim guanyant».

tracking