Diari Més

Successos

Volen culminar una nit romàntica a la platja de la Pineda i acaben encallats a la sorra

El propietari d'un Audi gris va entrar a la sorra amb el seu vehicle i la cita podria acabar amb denúncia de la Guàrdia Civil

Vehicle a la platja de La Pineda.

Vehicle a la platja de La Pineda.Facebook Eddy Pascual

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una cita romàntica no va acabar tan bé com estava prevista. Almenys, pel fet que el propietari del vehicle que va estacionar el cotxe a la sorra de la platja de la Pineda podria ser denunciat per la Guàrdia Civil.

Alguns veïns de la Pineda han vist aquest matí un vehicle d'alta gamma aparcat sobre la sorra de la platja que està a tocar amb el municipi de Salou. S'han estranyat i algun d'ells ha realitzat fotografies que, instants després, ha compartit a les xarxes socials.

El vehicle en qüestió, segons apunten a Diari Més fonts de la Policia Local de Vila-seca, estaria en aquell indret per un motiu molt concret: els seus ocupants volien acabar-hi una cita romàntica i arrodonir, d'aquesta manera, el cap de setmana. Això és el que intueixen les fonts policials que s'han acostat a l'indret.

El fet és que, independentment del que succeís dins del vehicle, la situació podria no haver sortit com s'esperava pel fet que està prohibit passar amb un cotxe per sobre de la sorra de les platges. Les mateixes fonts de la Guàrdia Urbana apunten que la Guàrdia Civil, que compta amb les competències a la zona, podria denunciar al conductor per envair la platja.

El més sorprenent, fent un cop d'ull a les fotografies que acompanyen aquesta notícia, és que el cotxe ha pogut sortir pel seu propi peu. Li ha costat, perquè la superfície no és la més indicada per circular-hi, però ha aconseguit treure el cotxe de la sorra durant el migdia d'aquest diumenge.

Vehicle a la platja de La Pineda.

Vehicle a la platja de La Pineda.Facebook Alberto Carmona

tracking