Diari Més

Política

Martina Fourrier encapçala la nova llista independentista Fem Salou, Fem República

Està formada per persones vinculades a La Crida, a Demòcrates, a l’ANC, Òmnium i altres entitats

La regidora Martina Fourrier juntament amb l'expresident Carles Puigdemont.

Martina Fourrier encapçala la nova llista independentista Fem Salou, Fem RepúblicaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actual regidora a l'Ajuntament de Salou, Martina Fourrier, serà la cap de llista d'una nova llista al municipi sota el nomFem Salou, Fem República (SR). La nova candidatura està formada per persones vinculades a entitats independentistes com La Crida, ANC i Òmnium, entre d’altres. La llista s’uneix al moviment Primàries Catalunya sostingut per Demòcrates.

Segons Martina Fourrier, «sense aquesta candidatura, l'esperit unitari i transversal del primer d’Octubre no estaria representat a Salou», tenint en compte que «el PDeCat de Salou ha tornat a pactar amb la candidatura de Pere Granados i que ERC prioritza el pactes amb altres esquerres i està tancada a pactar amb la resta de partits sobiranistes». Per això, agrega, «calia que els sobiranistes poguessin votar una candidatura genuïnament independentista».

Fem Salou, Fem República és fruit dels contactes mantinguts durant els darrers mesos per part de persones fundadores i associades a La Crida Nacional per la República. També hi han participatrepresentants de l’ANC, d’Òmnium, de Demòcrates, del PDeCAT, d’ERC, de MES-Moviment d’Esquerres, entre d'altres.

La sortida d’ERC i l’acord de l’assemblea local del PDeCAT per donar suport al pacte amb la formació de Granados, va precipitar la decisió d’organitzar una candidatura que doni visibilitat i veu als salouencs que «defensen la unitat dels independentistes i volen conservar l’esperit de l’1 d’octubre». La regidora de Salou, creu que la candidatura que es presentarà recull al 100 per 100, l’objectiu que proclama l’eslògan de La Crida: «Sumem persones, no sigles».

La candidatura independentista presentarà en els propers dies les 21 persones de la seva llista. Elprograma electoral es basarà en treballar per Salou i defensar els valors republicans, recuperar la «catalanitat» de Salou, col·locar les necessitats de les persones que viuen tot l’any a Salou en el centre de la política municipal i convertir la ciutat de Salou en un actor dinàmic per a la implementació de la República.

tracking