Diari Més

Solidaritat

El nedador Jaime Caballero es mulla per l'ELA

El proper 6 d'abril recorrerà 24 km de Cambrils a Salou per recaptar fons pels afectats per la malaltia

El nadador d'aigües obertes Jaime Caballero, col·labora amb l'Associació Siempre Adelante.

El nedador Jaime Caballero es mulla per l'ELAJaime Caballero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nadador d’aigües obertes Jaime Caballero, junt ambl’Associació Siempre Adelante, ha organitzat unatravessia solidària que recorrerà 24km nedant. La sortida i arribada serà des de la platja de La Pineda, passant per Cambrils i Salou.A més, la mateixa nit s’organitzaun sopar solidari. Amb aquestes activitats es vol recaptar fons pels afectats d’ELA per a adquirir tres dispositius de comunicació alternativa per al Banc de productes de Suport de la Fundació Miquel Valls. La Trobada Solidària Onda Cero- La Costa Daurada es mulla per l'Ela tindrà lloc el proper 6 d'abril.

A les 8.30 hores tindrà lloc la sortida des de la platja de la Pineda. A les 11.30 hores esta previst que Caballero arribi a Cambrils, on sortirà de l’aigua breument a saludar a les persones que estiguin allà donant-li suport. A les 13.30 farà el mateix en arribar a Salou i tornarà cap a Cambrils, on s'espera que arribi a les 15.30 hores.

Amb aquesta Trobada es vol donar visibilitat social a aquesta malaltia i fomentar la investigació de l’ELA, que actualment no té cura.

Aquesta acció finalitzarà ambun sopar solidari, el mateix dia 6 d’abril, que tindrà lloc al Parc Samà de Cambrils, a les 20.30h. El ticket del sopar solidari serà de 45 euros per persona ies destinarà el 35% de l’entrada per la lluita contra l’ELA. A aquesta vetllada, empresaris de Salou, Cambrils i Vilaseca entregaran els seus respectius donatius per la Fundació Luzón i la Fundació Miquel Valls, les dos molt unides gracies al objectiu que tenim en comú, que és vèncer l’ELA.

Per assistir a aquest sopar solidari cal contactar amb els organitzadors enviant un correu aeventos@parcsama.eso trucant al 610580345. Durant l'acte solidari hi haurà l’actuació en directe d’un dels participants del programa La Voz, Andrés Iwazaki.

tracking