Diari Més

Eleccions

Xavier Armengol tornarà serà l'alcaldable amb Junts per Vilallonga el Camp

Els simpatitzants i militants del PDeCat i Junts x Catalunya van donar-li el suport unànim per encapçalar la candidatura

Imatge d'arxiu de Xavier Armengol.

Xavier Armengol tornarà serà l'alcaldable amb Junts oer Vilallonga el CampDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavier Armengol iMonné, es tornarà a presentar a l'alcaldia de Vilallonga del Camp pelPDeCat, encapçalant la candidatura de Junts per Vilallonga a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

Armengol ha rebut aquesta setmana el suport unànime de la militància i simpatitzants delPDeCatde Vilallonga del Camp i de Junts X Catalunya.

El candidat va ser alcalde del 2007 al novembre del 2009 i del 2011 al 2015 a Vilallonga del Camp. Durant els darrers quatre anys ha estat cap de l'oposició municipal, tot i que va ser cap de llista de la formació més votada a les eleccions del 2015.

Armengol reclamava la necessitat d'augmentar la presència de la formació al consistori, «avui tenim una àmplia representativitat, però no n'hi ha prou. Volem un govern encara més representatiu i aspirem a una àmplia majoria».

El candidat apuntava alguns dels eixos de la seva proposta municipal, «l'eix de la nostra feina a l'Ajuntament es fonamentarà en tres pilars: compromís, responsabilitat i treball. Una de les principals preocupacions serà gestionar les conseqüències d'una administració local desfeta i falta d'objectius, apostant per la promoció econòmica, i gestionant els recursos municipals amb la màxima eficiència i austeritat».

tracking