Diari Més

Cuina

Una canongina entra amb força a Masterchef

Sara Muñoz, una dels quinze candidats a aconseguir la glòria

Sara Muñoz, concursant de Masterchef

Una canongina entra amb força a MasterchefRTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sara Muñoz és una dels quinze candidates que optarà a coronar-se vencedora de la setena edició del talent show culinari amb més audiència a nivell nacional.

La canongina s'ha presentat a Masterchef, que va iniciar-se aquest dimarts per a buscar el millor dels més de 25.000 participants presentats a la selecció.

Una romescada va ser el plat que va presentar Sara Muñoz al jurat i que va convèncer al jurat. La jove va escollir participar amb l'equip de Pepe Rodríguez.

Muñoz té 24 anys i és enginyera mecànica. La de la Canonja reconeix que té poc filtre i diu «les coses a la cara». Assegura que no suporta les injustícies, es considera una persona intel·ligent, que vol conrear-se, amb opinions fermes i moltes ganes d'aprendre. L'aspirant tarargoninan s'ha presentat al talent perquè l'apassiona la cuina i vol viure en primera persona l'experiència que els jutges valorin un plat creat per ella. No fa molt per agradar als altres, però alhora assegura ser comprensiva amb tothom i quan no veu maldat.

Més de 25.000 persones es van apuntar al càsting del show culinari i només 15 han estat els seleccionats per conquistar als fogons de Masterchef.

En la sèptima edició, el jurat oferia el seu davantal als aspirants que volien al seu equip i eren els propis concursants els que escollien amb quin membre del jurat volien anar. Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz compten amb cinc aspirants al seu equip.

L'equip de Pepe Navarro està format perAlicia, Josecho, Natalia, Osiris i la canongina Sara. El de Jordi Cruz per Aitana, Aleix, Gloria, Marcos i Valentín. I Samantha compta amb Carlos, Carmen, Jeancha, Laly i Teresa.

Durant el primer programa, els 15 aspirants van desplaçar-se a Burgos per cuinar un menú destinat a elaboradors de cervesa. En acabar la prova, l'equip de Samantha i Jordi van ser els pitjors i els seus membres van anar a la prova d'eliminació.

En aquesta, els aspirants van haver de elaborar entrepans per quedar-se una setmana més al concurs. Finalment, Jeancha, un franc-japonès desocupat de 34 anys, va ser el primer eliminat.

tracking