Diari Més

Turisme

L'hotel de 4 estrelles superior Golden Costa Salou obrirà el 14 de juny

És el primer de la nova fornada d’establiments que es construeix en quinze anys, ja que quatre més estan sobre la taula

L'establiment hoteler s'ubica entre els carrers Vaporet i Ermitanet del Cap Salou i ofereix vistes al mar.

hotel, Golden Costa SalouGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Golden Costa Salou, aquest és el nom amb què obrirà el pròxim 14 de juny el primer hotel que s’ha construït al municipi de Salou en quinze anys, fora del Consorci Recreatiu i Turístic (CRT) PortAventura. El nou establiment turístic de quatre estrelles superior ha suposat una inversió de 15 milions d’euros per part del grup Golden Hotels en un solar del que n’era propietari des de fa 40 anys al Cap Salou, entre els carrers Vaporet i Ermitanet. La previsió és que romangui obert durant tota la temporada turística, fins a finals d’octubre com a mínim, i, en el millor dels casos, fins a principis de novembre.

«Tota aquesta zona de la Costa Daurada, des de Cambrils fins a la Pineda, passant per Salou, és un destí turístic molt important. Sempre ha tingut una demanda molt familiar i, cada cop més, la gent vol un producte de qualitat. Per aquest motiu es fan inversions i els hotels s’estan posant al dia», explica Enric Aragonès, director general de Golden Hotels.

El Golden Costa Salou té 168 habitacions, restaurant i aparcament subterrani. Disposa de tres piscines: una en la quarta planta, una segona exterior i una en la planta -1, equipada com a zona spa.

El grup treballa amb operadors turístics britànics i russos, principalment i, tal com assegura Aragonès, l’hotel té una web de reserves molt activa. Serà sobretot aquest turista –el britànic i el rus– el que ocuparà les reserves durant les primeres setmanes. «Els principals mercats hores d’ara són el britànic, el rus i el francès, també l’holandès i el belga, però en menor mesura. El turisme nacional també ocupa un lloc destacat a la zona, tot va en funció de les dates», afegeix Aragonès, qui coneix a fons les característiques de la Costa Daurada i de Salou. De fet, el grup Golden Hotels és també propietari d’un dels establiments més antics de la zona, el Golden Donaire Beach de la Pineda, que va ser construït l’any 1969 i que ha estat objecte d’una profunda renovació. Disposa de dos hotels més a Salou: el Golden Avenida Suites i el Golden Port Salou & Spa. L’aposta del grup empresarial per la destinació turística es manté viva, com ho demostra l’adquisició que va fer de l’edifici Podium l’any passat, la seva posterior reforma i la seva adhesió com a bloc d’apartaments turístics al Golden Port Salou.

Quatre hotels més en projecte

«Un cop passada la crisi econòmica i gràcies al bon posicionament de Salou tant al mercat internacional com al nacional, s’ha fet i s’està fent una gran inversió en la renovació dels establiments hotelers i un important esforç per incrementar-ne les categories», diu Pere Granados, alcalde de Salou.

L’hotel Golden Costa Salou és el primer d’una nova generació d’establiments a la capital de la Costa Daurada. El regidor de Territori de l’Ajuntament de Salou, Marc Montagut, ha confirmat a Diari Més que hi ha quatre projectes hotelers més damunt la taula. «Salou continua sent un indret atractiu per als inversors, és una destinació turística molt activa. Hi ha quatre hotels més que estan en estudi actualment», afirma Montagut.

«Totes quatre propostes són establiments de quatre estrelles, una de les quals va, fins i tot, més enllà: oferirà espais molt amplis i amb atraccions aquàtiques», afegeix l’alcalde de Salou, Pere Granados.

tracking