Diari Més

Set establiments participaran a la 6a ruta de tapes de la Canonja

L’esdeveniment gastronòmic tindrà lloc el darrer cap de setmana de març i el primer d’abril

Fotografia de família de la presentació de la 6a edició del 'Des-TAPA la Canonja'.

Set establiments participaran a la 6a ruta de tapes de la CanonjaAjuntament de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ruta de tapes ‘Des-Tapa la Canonja’ celebrarà enguany la seva sisena edició, en la qual hi participaran un total de set establiments. L’esdeveniment gastronòmic s’iniciarà aquest divendres, 29 de març, i es farà en dos caps de setmana consecutius –l’últim de març i el primer d’abril-.

Els restaurants, bars i geladeries del municipi que hi prendran part tornaran a oferir tapa i beguda per 2,5 euros. Els participant són Com a casa, BBT Otra, Camp de futbol, L’Antídot, Fleca Raval, Pizzeria Metro i Bocatín Malagueño.

Pel que fa al premi a la millor tapa, se seguirà el mateix procés de votació que l’any passat, tal com explica el regidor de Promoció Econòmica, Paco Roca. Per poder votar l’haurà de provar i segellar les set tapes. Els participants entraran en un soretig de diversos premis gentilesa dels mateixos establiments adherits i als patrocinadors Komkal i La Boella.

L'Ajuntament de la Canonja atorgarà un premi de reconeixement a l’establiment que obtingui el major número de vots com la millor tapa. L'establiment guanyador rebrà una menció i el premi d'una nit per a dues persones a l'Hotel la Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar.

L'establiment patrocinador Komkal atorgarà un premi a la tapa més creativa.

tracking