Diari Més

Educació

Gairebé 2.500 nens participen en el 35è Concurs Escolar de l'ONCE

Una escola de Paüls, una de La Selva del Camp i una de Cambrils han guanyat la fase provincial

Els tres guanyadors de les fases provincials passaran a la

Gairebé 2.500 nens participen en el 35è Concurs Escolar de l'ONCEONCE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Sant Roc - (ZER Riu i Serra) i els col·legis Sant Rafael de La Selva del Camp i Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils han guanyat la fase provincial de Tarragona del 35è Concurs Escolar del Grup Social ONCE. El certamen tenia com a objectiu aportar idees per convertir el temps de l'esbarjo en una oportunitat lúdica i educativa que no provoqui l'exclusió per raons de diversitat o discapacitat.

Concretament, han guanyat els alumnes de quart de Primària A del Col·legi Sant Rafael de La Selva amb el professor Jesús Andión; els de 5è A de l'Escola Sant Roc de Paüls amb la docent Eva Vázquez; i els de quart d'ESO del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils amb la professora Rosa Mª Odena.

Els centres de Tarragona que han guanyat passaran a la fase autonòmica i la resolució es coneixerà al mes d'abril. Els guanyadorsgaudiran durant un cap de setmana a Madrid del Campus 'Per mi i per tots els meus companys', en què viuran moments plens d'activitats i experiències innovadores, amb visites culturals i tallers.

En la 35a edició han participat 2.498 alumnes de 46 centres educatius de Tarragona. A tota Catalunya, han participat 13.301 alumnes i unes 193 centres públics, concertats i privats, des de Primària fins a Formació Professional.

El programa es va iniciar el passat mes d'octubre i busca que els alumnes treballin el canvi d'actituds i la seva forma d'actuar per mantenir una convivència respectuosa.

tracking