Diari Més

Societat

Cambrils busca la nova Pubilla, l'Hereu i les Damisel·les

Els aspirants es poden presentar fins el 3 de maig

Imatge de les noves pubilles, damisel·les, hereu i fadrinets de Cambrils.

Cambrils ja té noves pubilles i hereuAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cambrils ja ha obert la convocatòria per l’elecció del Pubillatge de Cambrils 2019 que representarà el municipi en tots els actes i festes populars i tradicionals. Les persones interessades en convertir-se en Pubilla, Hereu o Damisel·les s’hi poden presentar a títol personal o en representació d’una entitat. Les bases es poden consultar en aquest enllaç.

Requisits

La Pubilla, l’Hereu i les Damisel·les grans han de tenir entre 16 i 22 anys, han de dominar la llengua catalana parlada i escrita i han d’estar empadronats i empadronades a Cambrils. Mentre que els infantils han d’haver nascut entre l’any 2010 i el 2013 i disposar del vestit tradicional català.

Les inscripcions es poden fer presencialment al Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils o enviant el full d’inscripció a festes@cambrils.org fins el divendres 3 de maig.

L’elecció es realitzarà mitjançant un sorteig durant el Pregó de la Fira, el diumenge 19 de maig, a les 13 hores, a la Sala d’Actes del Casal Municipal.

Comiat pel Pubillatge actual

El departament de Festes i Alcaldia faran un homenatge a tot el pubillatge sortint, per agrair i reconèixer la seva tasca. El proper divendres, 29 de març, es farà un berenar de germanor i es donarà un record al Pubillatge sortint per haver participat en aquesta tradició amb més de 50 anys de tradició.

tracking